Få gratis hjælp til kursustilmelding

– og frigør ressourcer til at løse kerneopgaverne i virksomheden

Hos AMUTRANSPORTDANMARK kan du få hjælp til bl.a.:

  • Uddannelsesplanlægning
  • Fornyelse af medarbejdernes lovpligtige certifikater og efteruddannelse
  • Kursusindkaldelse til medarbejderne
  • Søgning af VEU-godtgørelse
  • Søgning af kompetencefondsmidler

Servicen tilbydes med få forskelle over hele landet

Om tilbuddet hedder Full Service, Totalløsning eller All Inclusive ændrer ikke ved indholdet af konceptet. 

Kontakt din lokale transportskole for at høre mere om, hvordan vi kan gøre det lettere for dig at få medarbejderne på kursus.

>> Kontakt en konsulent på en skole nær dig 

Så mange virksomheder benytter servicen i dag

Der er stor tilslutning til tilmeldingsservicen, og på landsplan er ca. 400 virksomheder og over 10.000 medarbejdere tilmeldt servicen.

Vendelbo Spedition har stor glæde af den gratis tilmeldingsservice

- Det er en stor hjælp for os i hverdagen, at vi nu ikke længere selv skal tænke på, hvornår den enkelte chauffør skal på kursus og have fornyet sine certifikater. Så snart chaufføren er oprettet i systemet, kører det bare. Vi skal ikke tænke på noget. Det frigiver ressourcer til, at vi kan varetage vores mange andre opgaver, fordi transportskolen håndterer hele processen lige fra kursustilmelding til hjemtagelse af diverse refusioner, og indbetaling af beløbet på vores NEM-konto. Vi bliver kontaktet, når der er mellem 3 – 5 måneder til en chaufførs certifikater eksempelvis udløber, og så finder vi i fællesskab det tidspunkt, der passer bedst ind i vores planer. Selvom vores chauffører privat bor spredt over hele Jylland, sørger skolen for at få chaufførerne på kursus på den skole, der ligger nærmest deres private bopæl. Vi oplever i den forbindelse en stor fleksibilitet og hensyntagen til vores behov, fortæller administrerende direktør Jesper Bundgaard Madsen.

Jørns Rutetrafik og Jørns Busrejser - tilmeldingsservicen giver mere tid til kerneopgaverne

- Vi er meget glade for at være med i AMU Nordjyllands totalløsning. Det kører helt automatisk, og ingen falder igennem. Vi får besked i god tid inden et certifikat udløber, og det giver os mulighed for at tænke chaufførernes uddannelse ind i vores planlægning. I forbindelse med planlægningen møder vi stor fleksibilitet fra skolens side, og vi får lagt den enkelte chaufførs kursusdage, så det passer bedst muligt ind hos os. Totalløsningen har også en økonomisk fordel – både fordi det er med i aftalen, at vi får hjælp til at søge refusion mv., og fordi vi nu kan bruge tiden mere effektivt på at løse vores kerneopgaver. Igennem samarbejdet får vi desuden indblik i de forskellige AMU-kurser, der henvender sig til vores branche, og som kunne være relevante for vores medarbejdere. Og så er vi selv med til at pege på det, vi gerne vil have. For eksempel drømmer vi lige nu om at sende vores chauffører på kursus i køre-/hviletid og manøvrering, fortæller Fritz Pedersen, kørselsleder hos Jørns Rutetrafik.