Flykendskab for transportarbejdere i lufthavne

Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.503,40
Info om fag
47282 - Flykendskab for transportarbejdere i lufthavne

Målgruppe: Transportarbejdere i lufthavne, der har jobfunktioner i, ved og på fly

Beskrivelse: Deltageren har efter uddannelsen det nødvendige kendskab til relevante fly, for at kunne udføre sin jobfunktion indenfor f.eks. lastning og losning af bagage og cargo, cleaning, aircraft servicing, fuelpåfyldning, airportservice samt brand og redning. Deltageren kan, efter uddannelsen, betjene jobrelevante dele af flyets udstyr. Deltageren kan betjene udstyret korrekt i forhold til personlig sikkerhed samt safety og security ved arbejde i og ved fly.

Deltageren har grundlæggende kendskab til, hvordan et fly flyver, for derigennem bedre at kunne forstå flyets opbygning (struktur) og indretning, begrænsninger og dimensioner. Relevante fagtermer for flyets struktur f.eks. vinger, flaps, motorer, trykkabin, lastrum samt betydningen af skader på f.eks. luger, flykrop og installationer gennemgås på fly med afprøvning af jobrelevante funktioner f.eks. åbne/lukke luger. Derigennem har deltageren også fået det nødvendige kendskab til andre jobfunktioner, der har arbejdsopgaver i og omkring flyet.

Deltageren har kendskab til forskellige flytyper f.eks. propelfly, jetfly, widebody, cargo og deres kategorisering med fokus på deres forskelligheder i opbygning og indretning.

Deltageren har kendskab til og generel fortrolighed med flyets forskellige sektioner og deres funktion, opbygning, dimensioner, fagtermer m.v. for at kunne bruge disse i jobfunktion.

Fagnummer: 47282 Flykendskab for transportarbejdere i lufthavne Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 2.647,05