Design_uden_navn_(10)

Om AMU Transport Danmark

Vi er din lokale samarbejdspartner på tværs af landet!

AMUTRANSPORTDANMARK består af en række erhvervsskoler, der har årelang erfaring i transportuddannelser. Det giver jer ensartet høj kvalitet, hvor alle såvel faglige som etiske spilleregler overholdes. Bredden i vores kompetencer betyder også, at vi udbyder samtlige AMU uddannelser inden for transport og logistik.

Vi har gjort det nemt for jer, når I har behov for uddannelse! Kort sagt:

  • Vi klarer uddannelsesplanlægningen

  • Vi kan dække alle jeres uddannelsesbehov

  • Vi sikrer gennemførelsen

  • Vi sørger for en høj kvalitetsstandard

  • I er nu kun ét klik fra virksomhedens og medarbejdernes kompetenceudvikling

Hvem er vi?

AMU Transport Danmark er en sammenslutning af nogle af landets førende skoler indenfor transportsektoren. Vi efteruddanner årligt kursister, som er fordelt over hele landet. 

Det siger vores kursister

Truckkursisterne på UCH har en truckhal på ca. 1300 m2 til rådighed og 17 forskellige trucks af mærkerne Jungheinrich, Still, Linde, Toyota og BT til brug i undervisningen og ikke mindst nogle engagerede faglærer. Det betyder noget for vores kursister som udtaler:

  • Godt at der er så mange typer truck, så der kan prøves så meget som muligt
  • Fænomenalt godt kursus
  • Lærerne var gode til at bringe eleverne sammen, så vi blev et hold, hvor vi hjalp hinanden og udfordrede hinanden, så de svage blev stærke
  • Lærerne har haft dejlig tålmodighed og taget sig tid til hver enkelt elev
 
Signe Åsblom, den gladeste lastbil chauffør:
 
"Det har været et fornøjeligt, lærerigt men også anstregenden kursus. Jeg er bare SÅ taknemmelig over, at det er klaret. Tusind tak til AMU Fyn og jeres dygtige faglærere og kontorpersonale."

En lille hilsen fra den gladeste lastbilchauffør, som I nogensinde har set. Jeg bestod køreprøven, så det var lige før mit ansigt flækkede, fordi jeg ikke kunne tørre grinet af.

Min plan var at få det store kørekort, inden jeg bliver 60. Nu har jeg sørme fået det, inden jeg bliver 59! Bedre sent end aldrig - er mit motto.

Tusind tak, fordi I har været så utroligt dygtige og søde alle sammen.

Det har været et fornøjeligt, lærerigt, men også anstrengende kursus. Det sidste skyldes, at nerverne står på højkant, når der sidder en person ved siden af og holder øje med alt, hvad jeg laver (godt eller skidt...). Det er ikke sjovt at have præstationsangst. Det skriftlige har aldrig været noget problem for mig, men netop personlig "konfrontation" er et dilemma.

Så jeg er bare så taknemmelig over, at det er klaret. Tusind tak til AMU-Fyn og jeres dygtige faglærere og kontorpersonalet.


Driftleder Poul Trolle, Keolis:

"Vi oplever stor hjælpsomhed og fleksibilitet hos AMU Fyn"


Vores samarbejde med Karin og AMU-Fyn fungerer rigtig godt. Vi kan altid ringe til Karin, der er klar til at hjælpe eller ved, hvem der kan. Vi oplever generelt stor hjælpsomhed og fleksibilitet, når det gælder kurser og vores kursister, fortæller Poul Trolle om samarbejdet med AMU-Fyn – og med Karin som konsulent og brobygger mellem Keolis og AMU-Fyn:

Hvert 5. år skal vores chauffører have fornyet deres EU-bevis. Derfor er der hele tiden chauffører, der skal afsted, og de får deres bevis fornyet hos AMU-Fyn, hvor vi altid får præcis besked om, hvornår de kan komme på hold. Det kører utroligt godt. Aktuelt skal vi også have 240 chauffører på en Rejsekort-uddannelse, inden Rejsekortet tages i brug. Det er en uddannelse, AMU-Fyn har sat sammen til os. Endelig har vi også chauffører, der gerne vil på selvvalgt uddannelse. Det kan for eksempel være et hængerkørekort, de gerne vil have. Her giver AMU-Fyn os alle muligheder.


Terminalchef Martin Juhl, Fragtcentralen Odense:

"AMU-Fyn er gode til at involvere virksomhederne og spørge os til råds om, hvad vi mener, der behov for på IGU uddannelsen. Det er derfor AMU-Fyn har gode resultater"


Book en uforpligtende snak

Er du interesseret I at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller dine medarbejdere, så klik her og book en uforpligtende snak med en af vores mange konsulenter.